Ešte k Lipšicovej nehode

1. “myslím, že som nešiel rýchlo” – išiel, inak by hovori – ide o to, kam to chodca hodilo – ak šiel rýchlo a chodca našil tam kde ho našli, musí tvrdiť že šiel nie rýchlo – aby vyvrátil podozrenie že ho zrazil na prechode
2. “bol som nakupovať” – celkom isto lož, po obyčajných nákupoch človek nemyslí na rovnej a prehľadnej ceste v 2.! pruhu na ktoviečo
3. myslím že to bol za prechodom – bolo to na prechode – Lipšic je právnik a tak klame až sa práši – ten pán šiel z krčmy pravidelne domov po miestnom prechode veľmi prehľadnej 4-prúdovky – asi je to tá pred AS, pri bočnej Zvolenskej ceste. Veľmi prehľadná cesta, Lipšic teda vozovku vobec nesledoval, nie je možné, aby nevidel pomaly sa pohybujúci objekt hoci aj tmavý, mal predsa zapnuté svetá a sú tam lampy – i keď lampy vlastne svojou svetelnou interefenciou s kužeľmi reflektorov auta viditeľnosť sťažujú.

Proste babrák – možno bol za jednou zo svojich báb a počas jazdy sa potom venoval rozjímaniu o nej alebo sledovaniu obrazovky v aute či mobilu.

Zároveň poučenie – ak je niekto tzv. pravoverný, má veľkú pravdepodobnosť, že sa mu niečo takéto prihodí – pretože stráca pud sebazáchovy a kontrolné mechanizmy, ktoré za neho preberá – boh, politická strana, opozícia a podobne.

Nikdy sa nestavajte do tejto pozície.!

Categories Uncategorized

Leave a comment

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close